Yhteystiedot ja aukioloajat

Yhteystiedot


Antiikkiliike Old Illusions

Helatie 4

80100 Joensuu

info@oldillusions.fi

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna erikseen sovittuina aikoina, muulloin olemme suljettuna. Jos haluat tulla käymään paikan päällä, niin sovi ajankohta etukäteen esim. sähköpostitse.

Toimimme pääosin verkon välityksellä, jonne pyrimme luomaan kaikista kohteistamme mahdollisimman hyvät ja selventävät kuvat sekä antamaan mahdollisimman tarkan kuvauksen kohteista ja niiden kunnosta.

Jos sinulla on kysyttävää esim. tuotteisiin, ostamiseen, toimitusehtoihin tms. liittyen, niin voit laittaa meille viestiä myös suoraan sähköpostiimme osoitteeseen: info@oldillusions.fi


  • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
    Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

  • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
    Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

  • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
    Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.