Myymässä antiikkia ?


OLETKO LUOPUMASSA ANTIIKISTA TAI HARVINAISISTA ESINEISTÄ ?
Ostamme sekä suoraan yrityksellemme että hoidamme puolestasi myyntitoimeksiantona kohteiden myynnin, mikäli kohteet ”istuvat” yrityksemme imagoon. Hoidamme mahdollisuuksien mukaan toimeksiannon kokonaisvaltaisesti, mm. kohteiden valokuvaus ja kuvankäsittely, myyntikuvauksen laatiminen, kohteen esillepano sivustolle sekä markkinointi eri kohderyhmille käyttämissämme myyntikanavissa.

PIENKOHTEET
Pienkohteina käsittelemme kohteita, jotka kulkevat Postin tai Matkahuollon välityksellä. Pienkohdekategorian kohteiden pakkaaminen/toimitus ei vie kohtuuttoman paljon aikaa tai pakkausmateriaaleja eivätkä toimituskustannukset ole suuret. Pienkohteiden osalta myyntitoimeksiannot hoidamme yleensä siten, että myyjä toimittaa kohteen meille, me kuvaamme kohteen ja laadimme siitä myyntikuvauksen sekä laitamme kohteen myyntiin. Kohdetta säilytetään yleensä yrityksemme tiloissa myyntitoimeksiannon ajan ja mikäli kohde ei syystä tai toisesta mene kaupaksi, kohde palautetaan myyjälle. Kohteen mennessä kaupaksi:

 • Informoimme myyjää myyntihinnasta
 • Tilitämme myyjän ilmoittamalle tilille myyntihinnan vähennettynä myyntikomissiollamme, joka sovitaan kohdekohtaisesti

ISOT KOHTEET
Isoina kohteina käsittelemme kohteita, jotka joko painonsa, kokonsa tai vakuutusarvonsa puolesta eivät sovellu kuljetettavaksi Postin tai Matkahuollon välityksellä. Lisäksi kohteiden pakkaaminen vaatii selkeästi enemmän aikaa ja materiaaleja sekä toimituskustannukset ovat kalliimmat.
Tämän tyyppisten kohteiden osalta myyntitoimeksiannot hoidamme yleensä siten, että myyjä toimittaa meille mahdollisimman tarkat tiedot ja ennen kaikkea mahdollisimman hyvät ja ohjeidemme mukaiset valokuvat kohteesta, me käsittelemme valokuvat tarvittaessa sivuillemme sopiviksi ja laadimme kohteesta myyntikuvauksen sekä laitamme kohteen myyntiin. Kohdetta säilytetään myyjän tiloissa myyntitoimeksiannon ajan. Kohteen mennessä kaupaksi:

 • Sovimme kohteelle yhdessä ostajan kanssa sopivimman toimitustavan
 • Informoimme myyjää myyntihinnasta
 • Sovimme myyjän kanssa ajankohdan kohteen noudolle
 • Tilitämme myyjän ilmoittamalle tilille myyntihinnan vähennettynämyyntikomissiollamme, joka sovitaan kohdekohtaisesti


 • ETSITKÖ JOTAIN TIETTYÄ?
  Etsimme asiakkaidemme toimeksiannosta juuri tietyntyyppisiä kohteita. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin etsimme sopivia kohteita puolestasi.

 • MYYMÄSSÄ ANTIIKKIA?
  Ostamme ja hoidamme myyntitoimeksiantoja antiikin ja harvinaisten esineiden osalta. Mikäli nurkistasi löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää.

 • ANTIIKKIA VUOKRALLE?
  Vuokraamme esineitä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos tarvitset harvinaista ja erikoisempaa esinettä vaikkapa stailaukseen tai kuvausrekvisiitaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä.